Print this page
Friday, 13 December 2019 15:33

KVH Advanced Training

В периода 02-06.12.2019 специалисти на СКОРТЕЛ преминаха интензивен технически курс на обучение за напреднали – KVH Advance Training, в централата на KVH за Европа, намираща се в град Кокедал (Дания). Курсът осигурява подготовка и сертифициране за ниво 2 (Tier-2) на техническа поддръжка и инсталация на най-съвременните спътникови комуникационни системи на KVH – TracVision и TracPhone.

KVH TracVision Advance Training / Tier-2

Този курс осигурява интензивно практическо обучение за работа и поддръжка на спътниковите телевизионни антени от серията KVH TracVision.

KVH TracPhone Advance Training / Tier-2

Този курс осигурява широко практическо обучение за работа и поддръжка на спътниковите VSAT системи KVH TracPhone V3-IP, V3-HTS, V7-IP и V7-HTS.

И двата курса включват следните соновни теми:

  • Най-добрите практики и умения за инсталиране и терминиране на специализирани кабели.
  • Анализ на сервизните данни от антената.
  • Използване на специализирани антенни команди.
  • Методи и практики за превантивни проверки и поддръжка.
  • Подмяна на нестандартни модули и компоненти в антените.

Сертифицирането на нашите специалисти за ниво 2 на техническо обслужване на системите на KVH засилва още повече позицията на СКОРТЕЛ като Master Service Partner на KVH за региона на Черно море.

KVH е най-големия доставчик на съвременни морски спътникови системи за телевизия и VSAT решения. През изминалата година бяха пуснати на пазара и следните нови иновативни продукти и услуги на компанията, включително:

  • KVH Elite – нова услуга за собствениците на яхти с оборудване на KVH, за предлагане на неограничен Streaming в рамките на услугата miniVSAT Broadband, за региона на Флорида (САЩ) и Карибските острови. През 2020 услугата ще бъде достъпна и за клиенти в района на Средиземно море.
  • KVH TracVision UHD7 – нов модел спътникова телевизионна антена, за американския пазар, с уникална технология за едновременно приемане на 3 спътника DIRECTV в Ku и Ka честотни обхвати, и осигуряване на спътникова телевизия с 4K качество.
  • KVH Watch – технологично решение за осигуряване на отделна и сигурна сателитна връзка за IoT решения (Internet-Of-Things) на борда на кораба, използвайки VSAT терминалите на KVH и глобалната HTS VSAT спътникова мрежа.
  • KVH TracVision TV10 – нов модел спътникова морска телевизионна антена с диаметър 1 метър, за европейския пазар. Очаква се през 2020 г.

Related items